STRAK WARK
 

Nieuwe ontwikkeling binnen Loonbedrijf Scharenborg

01-04-2017

De eerste paar maanden van 2017 zijn verstreken, het loonwerk-seizoen komt er weer aan! Een goed moment om een mooie ontwikkeling binnen loonbedrijf Scharenborg te delen.

Onze werknemers Eugene Broshuis en Niek Nijhuis hebben aangegeven ervoor open te staan mede-ondernemer te worden in loonbedrijf Scharenborg. Gezien de naderende pensioengerechtigde leeftijd van Leo Scharenborg is dit een welkom initiatief voor ons.

Eugene en Niek hebben beide jaren ervaring binnen Loonbedrijf Scharenborg en kennen ons bedrijf en u als klant als geen ander. Wij zien deze verandering daarom met vertrouwen tegemoet.

Met ingang van april 2017 zijn zij mede-eigenaar (vennoot). De intentie is dat zij over drie jaar zelfstandig verder gaan. In deze periode zal Leo hen begeleiden richting bedrijfsovername. Daarna zal hij op de achtergrond actief blijven binnen het bedrijf.

Deze stap brengt klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. Het betekent een stabiele basis voor de toekomst. U kunt dus blijven rekenen op de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

Wanneer wij wat voor u kunnen betekenen of u meer informatie wilt, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0544 481258 of info@loonbedrijfscharenborg.nl


< Terug naar nieuwsoverzicht