STRAK WARK
 

Loonbedrijf Scharenborg is al ruim tachtig jaar een gevestigde naam in Beltrum en omstreken als het gaat om loonwerk en grondverzet. Van ploegen, zaaien, oogsten en bemesten, maar ook  voor bestratingswerk, erfverharding en grondverzetwerkzaamheden heeft ons bedrijf de juiste ervaring in huis en het benodigde machinepark beschikbaar.

Ook is ons loonbedrijf thuis in gewasbescherming in gras en mais, gewasverbetering met vloeibare stikstof, graslandvernieuwing en gecertificeerde mollenbestrijding. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk agrariërs, maar ook zijn we regelmatig actief voor waterschappen, gemeenten, provincies en onderaannemers. 

Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers die de taal van de boer spreken. Graag zijn wij uw gesprekspartner op het gebied van ruwvoerwinning, fosfaatwetgeving, gewasbescherming en grondbewerking. Loonbedrijf Scharenborg heeft een uitgebreid en modern machinepark en voert onderhoud in eigen beheer uit. Goed en gedegen materiaal staat hoog in het vaandel.

Samenwerken met Loonbedrijf Scharenborg betekent deskundig advies, flexibiliteit en vooral: kwaliteit.